Spring naar inhoud

Startende ondernemers

Startende ondernemers 


Bij het starten van een eigen bedrijf komt er veel op je af. Als startende ondernemer ben je vaak goed thuis in je eigen vakgebied, maar administratief gezien is het vaak nog een onbekend terrein. Gelukkig staan wij van ADOP voor je klaar om je te begeleiden. Samen kunnen we een gedegen bedrijfsplan opstellen en indien nodig begeleiden we je zelfs bij gesprekken met de bank.

De overgang van een dienstverband naar het ondernemerschap brengt veel veranderingen met zich mee. In deze fase kunnen de meeste starters wel wat hulp gebruiken. De Kamer van Koophandel is een instantie die startende ondernemers goed op weg kan helpen. Bij ADOP zorgen wij voor een definitieve oplossing op het gebied van financiële administratie voor jouw bedrijf.

Het geeft ons veel voldoening om te zien dat een onderneming die wij begeleid hebben bij de start, groeit en zich ontwikkelt. Of het nu gaat om het aannemen van het eerste personeelslid of het bereiken van een mijlpaal, zoals het aannemen van het tiende personeelslid, wij genieten ervan om dit succes met jou te delen.

Het is algemeen bekend dat het percentage startende ondernemers dat binnen de eerste vijf jaar stopt erg hoog ligt. Bij ADOP komt dit echter bijna niet voor. Onze ruime ervaring heeft ervoor gezorgd dat we bijna geen faillissementen hebben meegemaakt in onze klantenkring.

Kortom, als je een bedrijf wilt starten, neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak. ADOP staat klaar om jou als ondernemer te ondersteunen en te begeleiden naar succes.

Kortom, wil je een bedrijf starten, bel of mail eens voor een afspraak. ADOP betekent voor de ondernemer:  de ADministratieve OPlossing

startende-ondernemer