Spring naar inhoud

Startende ondernemers

Startende ondernemers 


Wat is er nu leuker dan het begeleiden van een startende ondernemer. De starter komt vaak met veel kennis van zijn eigen werkzaamheden binnen. Maar op administratief gebied is de starter vaak nagenoeg blanco. SAMEN kunnen we een bedrijfsplan maken. Indien nodig gaan wij mee voor een gesprek naar de bank.

Voor een startende ondernemer verandert er veel ten opzichte van een situatie in loondienstverband. Hierin kunnen de meeste starters hulp goed gebruiken. De kamer van koophandel is één van de instanties die de starter goed op weg kan helpen.  ADOP is er voor de definitieve oplossing van het (financieel) administratieve gedeelte van uw bedrijf.

Wij genieten er ook van als bij een onderneming die wij bij de start hebben begeleid het eerste personeelslid wordt aangenomen of het 10e.

Landelijk ligt het percentage starters dat de 1e 5 jaar weer stopt erg hoog. Bij ADOP komt dit bijna niet voor. Ondanks onze ruime ervaring hebben wij ook bijna geen faiilisementen meegemaakt in onze klantenkring.

Kortom, wil je een bedrijf starten, bel of mail eens voor een afspraak. ADOP betekent voor de ondernemer:  de ADministratieve OPlossing

 

startende-ondernemer